24.8 Verona – Vicenza

Surautin sitten seuraavaksi tänne Vicenzaan. Hotelli on edellistä huomattavasti vaatimattomampi eli Hotel Continental. Kuitenkin kaikin puolin ok. Jäähdytyskoneesta löytyy puhtia riittävästi ja huone on siisti, mutta aika ahdas.

Dainesen tehdas ja tehtaanmyymälä

Heti kättelyssä kävin tutustumassa Dainesen tehtaan kyljessä olevaan tehtaanmyymälään. Dainesehan tekee moottoripyöräilyvarusteita ja on alansa nimekkäimpiä. Siellä oli paljon sekundamyyntiä, mutta eipä ollut juuri suuria kokoja. Muutenkin olisi odottanut että valikoima ja kaikki koot olisivat saatavissa, mutta tilanne tuntui olevan sama kuin kotosuomessakin kauden loppupuolella eli koot vähissä. Yhden kaulurin sain sitten sieltä ostettua. Menee kätevästi telttailuvehkeiden mukana rekkaterminaaliin huomenna.

Pakkasin jo kaikki ylimääräiset tavarat hommaamaani isoon kuljetussäkkiin, joka pitää viedä sitten sinne terminaaliin klo 15 huomenna. Johan tulikin säkistä painava. Nyt tuli hyvin tilaa laukkuihin Eijan tavaroille. Sillä eihän täällä tarvii paljon mitään kun on niin lämmin ja hotelleissa yövytään.

Nyt on vanhakaupunki tarkistettu. Tuntuu olevan vähän minimuoto Veronasta. Löytyy nähtävyyksiä ihan sopivasti, ainoastaan suuri turistien määrä puuttuu (löytyy niitä täältäkin riittämiin). Lämpötilat ovat trooppisissa lukemissa ja hotellin aula palatessa tuntui jopa kylmältä. Kai tähän alkaa tottua. Iltarytmi on meikäläisellä vähän pielessä sillä osa ravintoloissa aukeaa vasta klo 19.30 ja porukka tuntuu kerääntyvän drinkkibaareihin vasta kun minä jo suunnistan hotelliin (21.30). Yritän kuitenkin pitää kiinni klo 7:n herätysajasta sillä iltapäivät ovat aika lämpimiä kaikenlaiseen tutkailuun ja liikkumisen.

Leave a Reply