25.8 Vicenza

Täällä etsiskelin pankkiautomaattia

Kävin ajalemassa moottoripyörällä vanhaa kaupunkia ristiin rastiin ja oli se niin sokkeloinen asemakaava yksisuuntaisine katuineen että suuntavaisto menisi äkkiä sekaisin ilman navigaattoria.

Illalla tämä tori oli tyhjä ja paremman näköinen

Keskusaukiolle, jossa illalla oli hieno tori upean rakennuksen edessä, oli nyt ilmestynyt valtava lauma erilaisia rihkamanmyyjiä.

Ajattelin nostaa lisää käteistä loppureissua ajatellen, mutta homma ei ollut yhtään niin yksinkertainen. Tungin korttia kolmen eri pankin koneeseen, mutta aina oli vastaus ”korttisi ei salli kansainvälisiä nostoja” . Sama sekä debit että kredit

–puolella. Kävin juttelemassa pankkitädinkin kanssa mutta ei se juuri osannut auttaa. Täytyy viestittää Eijalle että tuo mukanaan rahaa. Onneksi tuo kortti tuntuu käyvän vielä maksuvälineenä, joten käteistä ei joka paikassa tarvitse. Olen kyllä onnistunut sillä kortilla (Nordean Debit/Credit Visa) kertaalleen rahaa nostamaan muistaakseni Saksan puolella, mutta sielläkin vasta toisella yrittämällä. Joten ei kannata luottaa noihin liikoja ja ei ainakaan jättää sen viimeisen setelin varaan, kun lähtee lisää nostamaan. Tuon rahanetsintäoperaation tuloksena oli muuten ihan valtava hiki.

Tavarasäkki on nyt heitetty rekkaterminaaliin. Vähän jännittää miten se puolentoistaviikon päästä sieltä löytyy kun kaveri jonka kanssa juttelin jää lomalle ja vakikaveri tulee remmiin. Sitten pitäisi saada vielä sovittua että joku tulisi 5.9 maanantaiaamuna 30 min aikaisemmin töihin ottamaan pyörän vastaan, jotta ehditään Vicenza-Milano -junaan. No eiköhön tuo luulisi onnistuvan. Eivät vaan suostuneet toisen puolesta lupaamaan.

Leave a Reply