1.6 Laiva Hki – Travemunde (DE)

Laivassa on aikaa ottaa lunkisti

Laivamatka sujui leppoisasti kirjaa lukien ja elokuvakanavaa katsoen. Tein tosin puolen tunnin selkäjumpan joka virkisti kummasti ennen lounasta. Laiva on melko tyhjä eikä ruokailuissa ollut sali edes puolitäynnä.

Täällähän jakavat pöytänumerot jo valmiiksi ja sitten sinä istut joka kerta samaan pöytään. Jännä juttu sikäli että vaikka tämä on jo kolmas reissu niin olen saanut aina lähes saman pöydän. Ruoka on perus seisovan pöydän tavaraa; ihan okay mutta kaikki maistuu melko samalta kun ei uskalleta käyttää missään erikoisemmin mausteita. Edes jälkiruuat eivät maistu kovin makeilta.

Sää oli aamulla sateinen, mutta kirkastui myöhemmin. Ulos ei kyllä viitsi mennä käy siellä sellainen puhuri ja ilma on kylmä kylmästä merivedestä johtuen. Laiva kulkee 24:ää solmua kohtuulliseen vastatuuleen (vähän vaahtopäitä), joten tuuli käy. Netti toimii tosin tooosi hitaasti. Mielenkiinnolla olen katsonut huomista säätä osoitteesta www.niederschlagsradar.de. Pohjoissaksaan olen luvattu vähän sadetta, mutta siltä saattaa välttyä jos lähtee aikaisin liikkeelle. Voi olla että kannattaa syödä aamiainen vasta matkan päällä.

Täytyy vielä korjata loppuun että taisi viimeisellä illallisella kokki vaihtua, koska ruuat olivat kerrassaan hyviä. Olin jopa maistavinani chiliä kanassa.

1 thought on “1.6 Laiva Hki – Travemunde (DE)

  1. Hyvin näyttää matka sujuneen! Täällä Salossa sataa vettä ja lämpötila vain 10 astetta, tosi kurja juhlasää ylioppilaille. Matkani Imatralta alkoi vähän takkuisesti kun tavaroita autoon keräillessä puhuin Mikon kanssa ja unohdin pistää Alfa Romeon ovet takaisin lukkoon. Asia alkoi epäilyttää mieltäni Joutsenon-Lappeenrannan välillä, mutta onneksi sain äiti-Kaijan kiinni, joka reippaasti pyöräili Sienimäeltä tarkistamaan asian ja lukitsi ovet. Auton avaimen tunnistamisessa laatikossa olevissa tavaroista oli hieman haasteita – auton avaimet kun ei nykyisin näytä oikein avaimilta, mutta hienosti tuli asia selvitettyä. Miinuspojoja Eijalle huolimattomuudesta, ai ai!
    Turvallista matkaa Saksan autobaanoilla! Täältä tullaan huomenna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *