29.8 Saint-Cyprien – Barcelona (ES)

Pyrenit häämöttivät horisontissa kun aamulla starttasin Hondan hotellin pihasta. Matkaa ei ollut kuin pieni rykäisy eli 200 kilometriä. Sain jo vähän maistiaisia tulevasta kun kiipesin Pyrenien länsipään yli Barcelonan puolelle. Yksi pieni vesikuurontapainenkin tuli, joka oli sikäli erikoinen että ei ollut yhtään pilveä (liekö sitten joku lentokone tyhjentänyt vesisäiliön ;-)).

Perillä olin jo klo 12. Hotellin olin varannut etukäteen; Hotel Icaria. Hieno hotski jossa oli oma parkki alla, rauhallinen sijainti, mutta kuitenkin vain 1-2 korttelia hiekkarannalle. Kun aikaa oli kävin tsekkaamassa valmiiksi rantakuppilat. Hotelli osoittautui hyväksi valinnaksi; sopiva ravintola ihan kohdalla, upea hiekkaranta sekä todella iso marina, joka oli reunustettu kymmenillä rantaravintoloilla. Hotellin sijainti oli hyva ilman suurta väenpaljoutta ja turistien määrää.

Eija tuli!

Eija tuli!

Eijan kone tuli vähän myöhässä. Eija toi tavaransa yhdessä vanhassa lentolaukussa, joka tumpattiin roskiin ja vaatteet sivulaukkuun. Kentältä sitten surautettiin takaisin hotelliin.

Hotellin kohdalla rannalla oli tosi iso marina.

Hotellin kohdalla rannalla oli tosi iso marina.

Barcelonan rantaravintolan iltatunnelmaa.

Barcelonan rantaravintolan iltatunnelmaa.

Illemmalla marssittiin jo tunnustelemaani reittiä rantaan. Minä esittelin kuin ainakin paikallinen mitä mistäkin löytyy. Ehdottamani ravintolakin kelpasi ja istuttiin siihen syömään meren eläviä. Kun oli napa täynnä tallusteltiin vielä viereisen marinan luokse, jonka ympärille oli tehty oikea ravintoloiden keskittymä. Ravintoloiden suuresta määrästä päätellen täällä on joskus paljon enemmän porukkaa. Nyt oli ravintolakapasiteetti aika vähäisellä käytöllä ja taputeltiin vain täyttä mahaa kun yrittivät pyydellä meitä syömään.

Huomenna Andorraan!

Leave a Reply