5.9 Nizza

Päätettiin sitten jäädä tänne vielä toiseksi yöksi (oli vielä monta tutkimatonta kauppaa). Oli lämmin aurinkoinen päivä, mutta ei tuntunut yhtään niin kuumalta koska päällä ei ollut toista milliä paksua nahkapukua. Helppo palloilla välillä turistina varsinkaan kun ei ollut kiire minnekään.

Suunnistettiin biitsille. Aurinkotuoliviritys kahdelle olisi maksanut 48 ekeä, joten pihistettiin ja mentiin “vapaalle” puolelle. Leviteltiin pyyhkeet rannalle ja otettiin suulberia kuten kunnon turistien kuuluu. Teki sitten uimaan mieli mennä. Kukaan ei osaa arvata miten pienet, mutta kuitenkin hyvin pyöreät kivet hankaloittavat kävelyä paljain jaloin. Tunsin itseni ikälopuksi invalidiksi veteen suunnistaessa. Olisi pitänyt jostain hommata uimatossut tai ainakin ottaa mukaan ne sandaalit.

Vesi oli lämmintä, mutta veteen pääsy oli kivuliasta.

Vesi oli lämmintä, mutta veteen pääsy oli kivuliasta.

Hienoja patsaita oli viritelty sinne tänne.

Hienoja patsaita oli viritelty sinne tänne.

Eijan kypäräpuhelin lakkasi tänne tullessa toimimasta ja yritin sitä korjailla, mutta tuloksetta. On sitten jatkossa hiljaisempaa. Katsotaan saanko pelittämään sitten kotona.

Paikallinen Freddie Mercury.

Paikallinen Freddie Mercury.

Paikallisessa Hard Rock Cafe’ssa vietettiin Freddie Mercuryn syntymäpäivää ja kaikilla oli viikset. Myös naisilla. Ostettiin sieltä se reissun ainut t-paita P:lle. E osti jo St Tropez’sta.

Huomenna katsastetaan vielä Monte Carlo ja sitten vuorten yli Italian puolelle. Hienoa päästä välillä ajelemaan leppoisammille väljemmille teille rantabulevardien sijaan.

Leave a Reply