16.8 Bergamo-Malcesine

Hurautettiin Ryan Airille Bergamoon, jossa päästiin nukkumaan vähän kahdentoista jälkeen. Aamulla heräiltiin kaikessa rauhassa ja pienen odottelun jälkeen saatiin taksikin ja oltiin Niinivirran terminaalissa jotain puoli yksitoista.

Pyörä löytyi hyvin suojattuna rekkaterminaalin uumenista.

Ducati löytyi hienosti paketoituna ja trukki kärräsi sen pihalle jotta päästiin purkamaan ylimääräisiä muoveja ympäriltä. Olimme kuskanneet mukana “tyylikkäästi” runsaalla araldiitilla korjatun pleksin, joka ensi töiksi vaihdettiin huonoksi todetun alkuperäisen tilalle. Sitten ei kun matkaan. Lämpöä oli jo heti aamusta reippaasti joten oli mukava päästä liikkeelle.

Pidettiin pieni breikki motarin huoltoasemalla, jossa nautittiin ensimmäiset kunnon espressot. Olin tuikannut puoli huolimattomasti naviin vain määränpään ja ajettiin sen antamien ohjeiden mukaan. Gardalle tultuamme huomattiin että se taitaakin ohjastaa meitä länsirantaa pitkin vaikka Malcesini on itärannalla. Muuten hyvä mutta tie oli kapea ja liikenne ei juuri liikkunut mihinkään. Lämpöäkin oli ihan riittämiin.

Siinä sitten kurvailtiin paikalliseen tapaan autojonojen välissä kunnes huomattiin että navi ohjastaa meidät lauttarantaan. Mentiin sitten yli Limonesista Garda järven yli suoraan Malcesineen. No lautta oli mukavaa vaihtelua helteiseen ajoon ja oltiin perillä vain puoli tuntia ilmoitettua myöhemmin. Varattu hotelli osoittautui ihan viimeisen päälle olevaksi huoneistohotelliksi erillisellä makuuhuoneella ja kahteen suuntaan ulottuvalla terassilla.

Huoneistohotskista oli ihan viimeisen päälle olevat näköalat.

Näköalatkin olivat kohdallaan. Yöpaikka oli nimeltään La Madrugada.

Illan lämmössä maistui paikalliseen tyyliin Aperolspritz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *