27.8 Baden-Baden – Stuttgart

Kympiltä pääsin matkaan. Ilma vähän peloitteli sateella, mutta ei kuitenkaan ylittänyt sadehaalarikynnystä. Stuttgart on vielä näkemättä ja erikoisesti siellä houkutteli Mersutalo. Jännä nähdä miten se poikkeaa BMW-Weltistä. Onhan Stuttgartissa myös Porsche museo, mutta en tiedä miten paljon intoa riittää.

Matkalle sattui myös pari Ducati kauppaa joissa on ihan pakko käydä.

Stuttgartin laitamilta löytyi tosi iso Ducati myymälä.

Stuttgartin lähellä on Limbächer’n Ducatikauppa joka on Saksan suurin. Se olikin iso paikka. Kahdessa kerroksessa oli sekä uusia että käytettyjä pyöriä. Käytettynäkin oli 5-7 kappaletta jokaista mallia, joten valinnan varaa riittää. Tälläkään kerralla ei tullut ostettua mitään, joten ei muuta kuin hotellia etsimään.

Olin päätynyt varaamaan Hotel Kronen, koska siinä oli ilmastointi ja lupasi seuraaville päiville lämmintä. Ajattelin olla Stuttgartissa kaksi yötä niin ehtii hyvin käymään mersukaupassa.

Kun pääsin perille niin selittivät että ilmastointi ei ole päällä kun haluavat säästää sähköä ja voihan sen ikkunan aukaista. Aloitettiin sitten hirveä vääntö että päälle on laitettava tai sitten on saatava hinnanalennusta. Olihan se syy miksi olin päätynyt vähän kalliimpaan hotelliin. Kyllähän se saatiin sitten lopulta pöhisemään mutta ei se yhtään viilentänyt. En jaksanut enempää kiukutella kun sain sentään GT:n baarissa, joka vähän rauhoitti. Ollaan sitten ikkunat auki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *