29.9 Stuttgart – Trier

Ajattelin että kun ollaan käyty Bemarilla ja Mersulla niin käydään myös Audin tehtaalla. Se oli kätevästi vain 6o km päässä Neckarsulmissa. Varsinainen pääkonttori on kuitenkin Ingolstadtissa, mutta se on väärään suuntaan.

Audi tehdas noudatti samaa tyylisuuntaa kuin Mersu ja Bemari.

Neckarsulmissa oli ainakin aamupäivällä aika rauhallista. Rakennuksen ulkonäkö oli kovasti samanlainen kuin Bemarilla ja Mersulla. Liekö ollut sama suunnittelija.

Audi tehtaan esittelyaulassa oli paraatipaikalla Ducatit.

Heti ala-aulassa oli kolme Ducatia, joista keskimmäinen eli Multistrada tuntui herättävän eniten kiinnostusta. Audihan oli ostanut Ducatin vuonna 2012. Lambourghinihan oli jo ostettu 1998.

Aika suhteellisesti pieni oli Audin talo verrattuna Bemariin ja Mersuun. Kuitenkin uusien esittely ja merkin historia oli samoin esillä. Iltapäivällä olisi ollut tehdaskierroskin, mutta en malttanut odottaa. Rakennus oli pienehkö ja uusia malleja kierrätettiin ja ala-aulassa ei ollut tilaa kuin muutamalle autolle.

Cafe Nicklis oli Saarlandin mutkateiden varrella.

Audin jälkeen olin ajatellut käydä Cafe Nicklisissä joka mainostaa olevansa Saksan suosituin moottoripyörien kokoontumispaikka. Se sijaitsee Johanniskreuzissa mutkateiden varrella. Löysin perille pienen etsimisen jälkeen mutta en ole vieläkään varma olinko oikeasssa paikassa. No sain lounaan syötyä ja ajettu tiekin oli nautinnollinen (vähän tosin turistia huijattiin lounaan hinnassa mutta näitä joskus sattuu). Seuraavaksi kohti Luxembourgia.

Ajattelin että jos yöpyisi Trierissä joka on muistaakseni mukava paikka Moselin varressa. Perillä löysin yöpymispaikan Hotelli Best Western Hotel Trier Citystä. Vähän sateli matkalla mutta perillä paistoikin jo aurinko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *