6.8 Imatra-Jyväskylä

Perinteinen lähtökuva. Ducati oli talvella saanut uudet tarrat kylkiin. Eiks oo hienot!

Tiistaiaamuna pääsin matkaan kello kympiltä. Ilma oli aurinkoinen mutta hieman kolea lämpöjen pyöriessä neljässätoista. Niinpä jo Ruokolahdella pistin pari kerrosta lisää nahkapuvun alle. Mukava startata reissu auringonpaisteessa ja ilmassa oli hienon moottoripyöräreissun tuntua.

Mukava vaihteeksi pyöriä ihan Suomen maassa vaikka eihän se ihan niin hienoa ole kuin ulkomailla. Saa nähdä miltä tuntuu ajella kun pääse päästelemään niin vapaasti kuin etelän maissa.

Kurkia lähellä Mikkeliä.

Mikkelissä pysähdyin Kenkäverossa lounaalle ja pyörähdin vielä jututtamassa Mikkelin hitsaustekniikan tyyppejä. Ne kun tekevät siellä alumiinisia venetelakoita joka olisi hyvä mökkirannassa. Sitten vain naviin kohteeksi Jyväskylä sekä mieluummin sitä pienempää tietä kuin päätietä.

Jyväskylässä satuin ajamaan suoraan kävelykadun päähän. On siellä ainakin riittävästi kaljakuppiloita. Ne eivät kuitenkaan houkutelleet reissaajaa riittävästi vaan merkkasin kohteeksi Metsäranta Campingin, jossa ajattelin viettää yön joko teltassa tai aitassa. Päädyin telttavaihtoehtoon koska ilma ja paikka oli niin hieno.

Metsäranta Camping. Pieni idyllinen paikka lammen rannalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *