6.6. Motopark perjantai-ilta

Olin malttamattomana pakannut pyörän jo edellisenä iltana, ja siksi pääsin lähtemään suoraan töistä kohti Motoparkin moottorirataa. Vähän jänskätti että kuinkahan tässä käy. En ole koskaan ollut ajamassa radalla ja takaraivossa varovaisuus kuiskutteli että ne ajaa siellä hirmu kovaa ja kaatuminenkin on aivan mahdollista. Järki kuitenkin opasti että kyseessä on alkeiskurssi ja sinulla ei ole mitään hätää.

Olin nimittäin ilmoittautunut Moottoripyora.org’n järjestämälle Ajotaito 2 -kurssille, ja siellä piti opettaman mutka-ajon periaatteita ja sitä sitä miten radalla ajetaan.

Koska minussa asuu sellainen wannabe retkeilijä olin ottanut teltan mukaan ja päättänyt viettää yön Motoparkin vieressä olevalla leirintäalueella. Sen verran kuitenkin annoin periksi että jätin Trangian kotiin ja päätin hoitaa syömispuolen alueen leirintäalueen kuppilassa.

Aika hiljaista oli (suomeksi olin ainut telttailija). Muut varmaan yöpyivät jossakin kauempana tai sitten tulivat suoraan radalle.

Ei ollut telttailualueella ruuhkaa. Märkä Hilleberg Rogen testissä. Hyvin piti yön sateen ulkopuolella.

Ei ollut telttailualueella ruuhkaa. Märkä Hilleberg Rogen testissä. Hyvin piti yön sateen ulkopuolella.

Ilta oli oikein ihmeellisen lämmin ja kuitenkin oli vasta kesäkuun alku. Kumma kesä kun oli ollut jo pidempään lämmintä. Vesikin oli niin lämmintä että oli ihan pakko käydä uimassa. Olisi siellä voinut olla pidempäänkin.

Ilta oli samettisen tyyni ja kaunis. Vesi oli makoisan lämmintä.

Ilta oli samettisen tyyni ja kaunis. Vesi oli makoisan lämmintä.

Oli myöhäinen ilta ja köllin järvessä pitkään. Mukava hiekkapohjakin. Ja sitten koisimaan ja odottelemaan seuraavaa päivää. Jos se uni sitten vain tulee.

 

Leave a Reply