Reittisuunnitelma

Tarkoitus on ensin mennä yksin Finnlinesin laivalla pe 12.8 yli Travemundeen. Siitä sitten pääosin läntistä Saksaa alaspäin. Eijan kanssa on treffit Venetsiassa pe 26.8 johon hän lentää 2 vko myöhemmin Air Balticilla josta jatketaan kahdestaan.

 

Aikaa on runsaasti yksikseen kruisailla Saksan kautta Italiaan paikallisista mutkateistä ja nähtävyyksistä nauttien. Yöpyä on tarkoitus (vähän keleistä ja fiiliksestä riippuen) hyvätasoisilla leirintäalueilla. Leirintävehkeet jätän kuitenkin Italiassa Motologistican rekkaterminaaliin, koska Eijan kanssa yöpymiset tehdään mukavasti pikku hotelleissa. Venetsiasta jatketaan sitten yhdessä viikko Kroatiasta ja Italiasta nauttien.
Moottoripyörämatka loppuu ma 5.9 Motologistican rekkaterminaaliin Italian Vicenzassa, johon Honda jätetään kuskattavaksi kotiin. Itse lennetään Air Balticilla Milanosta Lappeenrantaan.
Matkan edistymistä voit seurata kartasta sekä matkablokista. Yritän päivitellä sen mukaan kun on ylimääräistä aikaa ja nettiyhteydet ovat hyvät.

Leave a Reply