Valmistelut

Monsteri lastattuna

Monsteri lastattuna

Ei uskallettu lähteä ihan suin päin Euroopan kiertueelle, eihän ollut tietoa kuinka Ducatin Monsteri käyttäytyy matkakäytössä, miten tavarat kulkevat mukana ja etenkin minkälaista on istua takana pääasiassa hauskanpitoon tarkoitetussa pyörässä.

Testilenkiksi valittiin Saimaan ympärikierros, joka yhdistettiin yöpymiseen Putikon Hovissa Punkaharjun eteläpuolella. Olin etukäteen tehnyt sinne tutustumismatkan ja se vaikutti minusta kivalta. Koska tämä oli ensimmäinen yhteinen MP -reissu en halunnut että siitä jää

Punkaharjulla tauolla

Punkaharjulla tauolla

huono maku suuhun. Kierros meni kivasti ja valittu yöpymispaikka täytti kaikki odotukset. Putikonhovi on nätti luonnonkaunis paikka, jossa on vanha kartano, museo sekä majoitustiloja vanhassa erillisessä rakennuksessa.

Illalla paistettiin makkaraa nuotiolla ja tuumailtiin minkälainen kokemus oli ollut siihen asti. Seuraavana päivänä satoi vettä, mikä sinänsä oli hyvä sillä sadevehkeet tuli testattua ja todettua ettei mikään paikka vuoda vettä.

Putikonhovin yöpymispaikka lammen rannalla

Putikonhovin yöpymispaikka lammen rannalla

Valitettavasti kesän ulkomaanmatkasta ei ole yhtään kuvia jäljellä. Sillä vahingossa kun otin kuvien varmuuskopioita, lähes kaikki 2009 kuvat käytännössä tuhoutuivat. Todella harmi, mutta minkäs voit.

Leave a Reply