Reittisuunnitelma 2015

...jotain tämän suuntaista...

…jotain tämän suuntaista…

Olen aina jotenkin pitänyt Saksan maasta ja varsinkin sen keski- ja eteläosien maisemista. Ne ovat kuitenkin  jääneet vähemmälle huomiolle koska pääpaino on ollut viime reissuilla Italiassa tai Espanjassa. Siksi nyt ei mennä niin pitkälle vaan retkeillään pääosin alppien pohjoispuolella. Näin on mahdollisuus tutkia tarkemmin Saksan kauniita pikkukaupunkeja ja maalaisteitä. Hauska on myös  töristä paikallisten kanssa currywurstin äärellä kun osaa vähän kieltäkin.

Minä lähden liikkeelle to 13.8 tähtäimenä Hki-Travemünden iltalautta. Seikkailen sitten viikon päivät yksinään ja Eija lentää Wieniin vastaan. Sieltä jatketaan yhdessä ma 24.8 tulemaan takaisinpäin. Tutkaillaan Tsekkejä ja Saksaa ja ajetaan illaksi la 29.8 Travemündeen josta lautalla takaisin Suomen maaperälle.

Tarkempi aikataulu muotoutuu sitten matkan päällä kun näkee ikkunasta aamulla paistaako aurinko vai ei ja minkälainen maisema ikkunasta avautuu.

One thought on “Reittisuunnitelma 2015

  1. Oikein hyvää matkaa!

    Seurailemme edistymistä, mikäli motoristin sormet kohmeesta tahi muista kirjoitusesteistä huolimatta taipuvat näpsyttelemään matkakertomusta kuvamateriaalilla höystettynä.

    T. Kata & Uti

Leave a Reply