Matkasuunnitelma

Yhden miehen pidennetty viikonloppureissu 12-14.6. Perjantaina aamupäivällä matkaan ja suuntana pohjoinen :-).Reittisuunnitelma

Ensin Puumalaan kahville. Sieltä sitten minusta Suomen hauskinta mutkatietä Sulkavalle. Tie on sopivan mutkainen eikä kurveissakaan ole hiekkaa. Nopeusrajoitus on kahdeksankymppiä mikä omalle matkavauhdille riittää hyvin. Elukoita pitää vain varoa. Sulkavalta edelleen Savonlinnaan.

Savonlinnassa lounastauko ja sieltä Enonkoskelle. Ihan muuten vaan kun en muista oonko käyny. Enonkosken jälkeen pitäisi sitten alkaa miettiä missä yöpyä. Suunnitelmana on nimittäin testata uutta Hilleberg Anjan 2 -telttaa ja vielä jossakin leirintäalueiden ulkopuolella. Yksi paikka voisi olla Kirkkoranta tai sitten Kerman kanavan lähettyvillä joku vähän piilossa oleva paikka.

Siellä sitten Trangia esiin ja kokkailemaan. Saa nähdä saanko aikaan mitään syötäväksi kelpaavaa, mutta kaikenlaisia purkkeja ja pusseja on varattu.

Aamulla kohti Valamon luostaria kun ei ole tullut sielläkään käytyä. Sen tarkemmin en ole päiväohjelmaa miettinyt mutta illaksi pitäisi suunnata Motoparkin radalle. Perillä taas telttaan ja kokkailemaan. Seuraavana päivä ajelemaan radalle ja kun alkaa kyllästyttämään niin sitten Juvan ja Puumalan kautta kotiin.

Leave a Reply