27.5 Imatra-Pärnu

pärnu-2011

Pärnun raittia

Perjantai oli otettu vapaaksi ja lähdetty ajamaan aamulla jotta ehdittäisiin klo 14 lauttaan Tallinnaan. Katamaraanilla matka meni joutuisasti ja perillä oltiin klo 16. Keli vaikutti vähän sateiselta alkuun mutta ei kun matkaan. Matkalla pysähdyttiin yhteen pikkukahvilaan ja hämmästytti miten halpaa Virossa on Tallinnan ulkopuolella. Otettiin kahvit ja paakelsit ja Eija vielä Vanhaa Tallinnaa niin ei viittä euroa muistaakseni maksanut. Pysähtyminen kannatti sillä sadehaalarit sai samalla heittää pois. Ehdittiin hyvissä ajoin Pärnuun sillä sinne ei Tallinnasta ole kuin 125 km.

 

 

aleksandripub2-2011

Aleksandri Pub. Kuuluisa biker ravintola ja majatalo

 

Yöpyminen oli varattu Villa Enestä, joka oli pieni majatalo ilman aamupalaa. Sitä tosin saatiin aamulla viereisestä kylpylästä. Illalla marssittiin Pub Alexandriin joka on kuuluisa biker majatalo. Siellä oli tunnelma kohdallaan ja paikalliset vauhdissa olihan perjantai-ilta.

 

Aleksandripub1-2011

Perjantai-illan tunnelmaa Aleksandri Pubissa

Pärnussa on hieno hiekkaranta, mutta ilma oli kylmä ja tuulinen, joten rannalla ei ollut juuri ketään. Sanoivat että kelit olivat normaalia kylmemmät.

Leave a Reply