3.6 Hki-Venetsia

terminaalissa

Vicenzan rekkaterminaalissa oli kulkupeli odottamassa

Moottoripyörä oli jo hyvissä ajoin viety Tampereelle (25.5) rahdattavaksi Italian Vicenzaan. Me lennettiin sitten perässä Riikan kautta Venetsiaan. Lento lähti Helsingistä 9.55 ja oli perillä Venetsiassa 13.40 paikallista aikaa. Olin jo valmiiksi tilannut taksin noutamaan meitä kentältä, koska halusin olla varma että ehditään ajoissa rekkaterminaaliin ja perille Gardalle. Taksi oli hieno mersu ja olo oli helpottunut kun muut jäivät odottelemaan takseja, joita ei tuntunut olevan paikalla. Kuski puhui englantia ja annoin osoitteen Vicenzassa.

Garda

Oli Garda vesi kesäkuussa kylmää, mutta uitiin silti

Ei sitten tuntunut löytyvät millään terminaalia, katu löytyi kyllä. Soitin Motologistican Ylisalmelle Suomeen ja kävi ilmi että olimme väärässä kaupungissa. Vieressä oli oli toinen pikkukylä, jossa oli sama osoite. No löydettiin vihdoin perille ja kaikki tavarat olivat odottamassa pyörän vieressä. Kamppeet niskaan ja matkaan. Ajoimme Garda-järven pohjoisosaan josta olin varannut hotellin Riva del Gardasta nimeltä Hotel Rudy.

Oli ajateltu viettää vähän rantalomaa aluksi

Fillarilla-Garda

Hotellilta saatiin pyörät joilla oli kiva katsella ympäristöä

joten olimme Gardalla 2 yötä. Hotellin osoittautui ihan kivaksi. Sieltä sai polkupyöriä lainaksi joilla oli kiva polkaista keskustaan loivaa alamäkeä pitkin. Hondan sai mukavasti parkkiin hotellin parkkihalliin.

Rivassa katseltiin paikkoja, uitiin kerran Gardassa (kylmää) ja ajeltiin pieni lenkki järven rantatietä Hondalla (tosin osin vuoren seinämän sisällä).

Leave a Reply