Matkasuunnitelma

Jotain tämmöistä...

Jotain tämmöistä…

Taas sitä ollaan menossa!

Lähtö on tiistaina 27.8.2013 ja pitäisi ehtiä illalla lähtevään Travemunden laivaan. Päivä merellä ja illaksi Lubeck’iin josta olen varannut valmiiksi jo hotellin. Sitten onkin yksinään kruisailua vajaa puolitoista viikkoa.

Eija lentää perässä Venetsiaan lauantaina 7.9. Yhdessä sitten seikkaillaan Italiassa viikko ja viedään lopuksi ma 16.9 Honda pohjois-Italian Vicenzaan rekkaterminaaliin josta se tulee rekalla Tampereelle. Itse lennetään Milanosta samana iltana suoraan Lappeenrantaan, jossa ollaan maanantai-iltana puolen yön aikaan. Sitten vaan tiukasti seuraavana päivänä takaisin töihin.

Ai että missä minä sitten seikkailen tuon alkuajan. Ajattelin ajella Saksaa alas, käydä Tsekeissä ja Itävallassa ja sitten vielä Unkariin, koska en ole koskaan käynyt vielä Budapestissa. Telttavehkeet ja Trangia lähtevät mukaan, mutta jäävät sitten rekkaterminaaliin kun Eija tulee kyytiin. Katsotaan nyt miten monta yötä teltassa tulee vietettyä. Minusta se on kuitenkin paljon kivempaa kuin perushotellissa jos ilmat suosivat. Aikaa tosin menee liikkeelle lähtiessä enemmän kun pitää pakkailla telttoja ja kamoja ennen lähtöä. Usein olen myös keitellyt itse aamupuurot ja kahvit, joten aikaa tuhraantuu.

Mitään en ole kovin tarkkaan lyönyt lukkoon. Ilmat ja fiilikset sitten määräävät millä tahdilla edetään. Minusta se on kaikkein mukavin tapa matkailla.

 

Leave a Reply