9.8 Kotka – Imatra

Mökki oli oikein mukava sellainen iso leirintäalueaitta. Siinä oli jääkaappi, tv ja pöytäryhmä. Hinta oli kuitenkin kova 92 € kun halusin lakanat mukaan. Kun ottaa huomioon että wc ja vesi oli sadan metrin päässä. Vieressä oli mukavantuntuinen hotelli, jossa huoneen olisi saanut satkulla aamiaisen kanssa. Puitteet olivat kuitenkin Santalahti Resortissa kohdallaan ja siellä olisi voinut tehdä kaikenlaista, jopa golffata.

Santalahti Resort -leirintäalueen edessä on hieno uimaranta.

Söin viereisessä hotellissa aamiaisen ja suuntasin Kotkan torille kuuluisalle munkkipossolle. Sinne on pakko mennä aamusta ja jolloin niitä vielä saa ja ovat tuoreita.

Kotkan torilla mahtuu kahvittelemaan isompikin porukka.

Kiertelin vähän kaupunkia ja ajattelin käydä vilkaisemassa Merikeskus Vellamoa, koska siellä oli Pompeiji -näyttely. Näyttely teki vaikutuksen kun näki jähmettyneet ruumiit metrin päästä.

Kotkan Vellamossa oli Pompeiji -näyttely.
Oli pysäyttävää nähdä Pompeijin uhri ihan vierestä.

Kotkasta suunnistin motaria pitkin Virojoelle, josta alkoi nautinnollinen mutkatie Salpalinjamuseolle. Museolla kahviteltuani jatkoin kurvailua Taavettiin. Sitten tie jatkuikin yksitoikkoisena päätienä kotiin Imatralle. Onneksi kypärään sai kuulumaan taas äänikirjan jolloin matka sujui rattoisasti.

Leave a Reply