9.8 Puumala – Oulu

Startattiin tällä kertaa Puumalasta mökiltä. Haettiin Eijan kamera ja matkakin lyheni mukavasti tunnilla. Reissuun päästiin jo 7:15 mikä on nykyisin aika hyvä saavutus. Aamiaista ajateltiin syödä vasta Juvan ABC:llä mikä oli nopean startin salaisuus.

Ilma oli hieno ja liikenne vähäinen vaikka oli perjantai. Iisalmessa lounastettiin yhdessä keskustan buffet-paikassa sillä valitettavasti Eijan katsoma panimoravintola aukesi vasta klo 12.

Ruuan jälkeen syötettiin naviin kohteeksi Liminka, jossa oli jo viikon ollut practical kivääriammunnan MM-kilpailut. Siellä on myös Lappeenrantalaisia seurakavereita kilpailemassa ja ajateltiin käydä siellä onnea toivottamassa.

Meidän seuran Mikko Kuisma voitti kultaa.
Kilpailijoita oli Mongoliasta asti.

Kilpailupaikka oli puitteeltaan ihan uskomaton. Alue oli todella laaja ja kaikki paikat eivät olleet edes käytössä. Kilpailijoita oli yli 800 ihan joka maailman kolkasta. Bongattiin myös USA:n Jerry Miculek, jonka tuntevat varmasti maailman kaikki pistooliampujat. 70-kymppinen mies jolla on paljon maailmanmestaruuksia.

Maailman kuuluisin ampuja 70 vuotias Jerry Miculek.

Aikamme ihmeteltiin ja suunnattiin sitten Oulun hotelliin. Eija oli buukannut Scandic Stationin jo valmiiksi ennen lähtöä.

Eija ja Oulun toripoliisi

Leave a Reply