2.8 Hki – Imatra

Sain nukuttua hyvin ja mietin missähän ajelisi aamupäivän, sillä Corsonerolla oli paremmin aikaa iltapäivän puolella. Mietin että jos kävisi Marinolla katsomassa soutuvenettä. Kun soitin niin sain houkutelluksi myyntitykin kesälomilta esittelemään, koska olivat virallisesti kiinni. Siispä suunta sinne. Vähän väärä suunta mutta sinne ajaisi mukavasti tunnissa.

Marinon malli Junior.

Kun aikani ihmettelin soutupaattia niin suunnistin sen jälkeen Hyvinkäälle mukavaa maalaistietä pitkin. Huoltokuittaukset Corsonerolla kävivät nopeasti ja pääsin taas matkaan.

En ollut käynyt Lahden Moottoripyörämuseossa, joten suunnistin seuraavaksi sinne. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Hyvä kahvila sekä museo myymälöineen. Erityisesti kiinnitti huomiota Marc Marques’n pyörä sekä kattava Jarno Saarisen näyttely. Museossa oli myös useita Jarnon pyöriä sekä pitkä rivi pokaleita.

Lahden moottoripyörämuseossa kannattaa käydä.

Ostin myymälästä yhden Jarno -paidan ja suunnistin kohti kotia. Tällä kertaa pääteitä pitkin. Kävin Kymiringin radan portilla matkalla kääntymässä, mutta siellä oli puomit edessä joten radalle ei ollut mitään asiaa.