7.9 Alba – Milano

Niin se lähti viimeinen ajopäivä käyntiin. Huomenna istuttaisiin jo Helsingin koneessa ja pyörä jäisi Niinivirran kuskattavaksi Milanosta Vantaalle.

Ilma oli taas upea eikä ihan niin kuuma kuin tähän asti eli 25 astetta. Matkaa Milanoon oli vain 130 kilsaa ja se viivasuoraa Italian motaria pitkin. Täällä taitaa olla tapana tehdä suoria teitä jos vain mahdollista. Minusta se ei ole oikein kiva sillä ajaessa vähän herpaantuu kun ei pääse yhtään kääntelemään.

Hotelliin päästiin jo puolenpäivän aikoihin. Oli valittu hotskiksi Best Western Hotel City. Mainostivat että 4 tähteä, mutta minusta hyvä kun kolme. Huoneessa oli voimakas pesuaineen tuoksu, joka saatiin onneksi koko päivän tuulettamalla aika hyvin pois. Lupasivat myös että on oma maanalainen parkki. No se löytyi kyllä mutta kahden korttelin päästä (pitää aamulla varata Hondan hakemiseen vähän aikaa ja laittaa se johonkin jalkakäytävälle väliaikaisesti parkkiin pakkauksen ajaksi).

Hotelli ei ole ihan keskustassa, mutta se oli meistä hyvä sillä ympäristössä on paljon normaalihintaisia kauppoja ja kuppiloita sekä vähän väljempää (talot eivät kyllä ole niin hienon näköisiä). Ei taideta mennä keskustaan nyt ollenkaan vaikka metroasema olisi ihan vieressa. Eija osti yhden kassin (mitenköhön se saadaan pyörän päällä kuskattua).

Viimeisellä aterialla Italiassa Il Carpaccio ravintolassa.

Viimeisellä aterialla Italiassa Il Carpaccio ravintolassa.

Illalla käytiin syömässä Il Carpaccio -ravintolassa, joka on testattu jo edellisillä reissuilla. Siellä on kyllä ihan mahtavaa ruokaa ja järkihintaan. Pieni paikka jossa henkilökunta on pääasiassa vanhoja herroja ja sitten yksi varmaan kasikymppinen nainen joka joskus tuo myös annoksen pöytään.  Ovat näemmä opetelleet muutaman sanan englantia sitten viime näkemän.

Kattauksetkin ovat Carpacciossa kohdallaan.

Kattauksetkin ovat Carpacciossa kohdallaan.

Aamulla pitäisi Niinivirran terminaalissa olla klo 9. Sitten sidotaan pyörä telineeseen kiinni ja otetaan tarpeelliset tavarat mukaan.

Rekkaterminaalista suunnistetaan taksilla Linaten kentälle ja Hesan kautta illaksi kotiin. Kätevää kun terminaali on samassa kaupungissa ja melko lähellä Linaten lentokenttää. Lentoaikataulu on sopiva ja suurta kiirettä ei ole.

 

Leave a Reply