25.8 Löwenhertz – Frankfurth

Hyvin nukutun yön jälkeen aamiaiselle ja sitten matkaan kohti Frankfurttia. Pitää kuitenkin ensin kertoa yksi juttu. Kun olin aikeissa maksaa hotellilaskun niin täti sanoi “nur bar”. Vähän aikaa raksutti kun olen ollut vasta vähän aikaa saksassa että hän tarkoitti “nur bar geld” eli vain baarirahaa eikä luottokortti kelpaa. No sitähän onneksi löytyi sillä olen vakaa käteisvaluutan kannattaja. Homma hoitui ja sitten matkaan.

Plottasin navigaattorin suoraan Frankkujen hotellin eli Dream Hotel Frankfurth. Olisin halunnut mennä johonkin muualle kuin tuohon hotelliin, jossa olin jo edellisenä vuonna mutta hintalaatusuhde oli vaan niin ylivoimainen (65 €/yö). Kyseessä on intialaisomisteinen hotelli ja sen jotenkin aistii. Kaikki kuitenkin toimii ja Ducatille löytyi turvallinen parkkipaikka sisäpihalta.

Itikat piti putsata pois ennen kaupunkiin menoa.

Itikat piti putsata pois ennen kaupunkiin menoa.

Ensin vähän makoisaa mutkateitä ja sitten baanakaahailua loput. Hellekkään ei haitannut sillä ilma vaihtui hyvin. Mittari näytti Frankussa 31 astetta.

Ajattelin tutkia kaupunkia vähän tarkemmin sillä edellisella reissulla sade esti tutkimusmatkat. No onhan tämä ihan ok, mutta parempiakin isoja kaupunkeja turistin näkökulmasta minusta näiltä nurkilta löytyy mm. Dysseli.

Näkymä Main joelle.

Näkymä Main joelle.

Aikani kaupunkia ihmeteltyäni oikaisin ja tulin taksilla takaisin (uubaanan sijaan). Kuski oli New Yorkista mikä oli virkistävä poikkeus. Oikein mukava tarinatuokio. Hänestä oli hyvä kun pienellä alueella (Eurooppa) on niin paljon erilaisia kulttuureja eikä halua muuttaa takaisin.Vertasi Trumppia Berluscooniin.

Leave a Reply