12.8 Imatra Helsinki

Lähtövarustus

Matkaan lähdin klo 11.45 eli hyvissä ajoin ehtiäkseni Travemunden lautalle, jossa piti olla viimeistään klo 16.30. Arvoin pitkään paljon laittaisin vaatetta päälle, koska lämpötilat olivat vaihdelleet 10-20 asteen välillä. Niinhän siinä kävi että jouduin vähentämään vaatetusta kun aurinko tuli esiin. Sadepilviä pyöri ympärillä ja antoi vettä kahteen otteeseen, mutta ei kuitenkaan niin paljoa että olisin kaivanut sadehaalarin takahudlaarista.

Uti ja Kata oli yllättäen satamassa saattamassa

Pitkien kahvitaukojen jälken saavuin satamaan, jossa odotti yllätys. Uti ja Kata olivat vastassa. Siinä turistessa jäi vain 10 min aikaa kun menin portista läpi odotuskaistalle.

Upea auringonlasku

Tapasin saksalaisen Intruderkaverin, joka oli viettänyt 2 vko Mikkelissä ja oli oppinut vähän suomeakin. Viimeisinä tulijoina kiinnitimme pyörät poikittain peräosaan eikä normaaliin sivun viistoparkkiin. Hikisen urakan jälkeen oli Honda tukevasti kiinni ja menin vaihtamaan lipun avainkorttiin respassa. Olin varannut miespaikan ikkunallisen hyttiin ja odotin mielenkiinnolla kenet saisin naapuriksi. Yllätykseksi ei tullut ketään vaan sain privaattihytin.
Kävin syömässä maittavan laivaillallisen punaviinin kera ja nautiskelin upeasta auringonlaskusta.

Leave a Reply