13.8 Helsinki-Travemunde

Auringonottopaikka kannatti ottaa tuulensuojasta

Päivä alkoi aurinkoisena ja porukka oli kannella aurinkoa ottamassa. Ei edes tuullut paljoa koska menimme myötätuuleen. Iltapäivällä ilma kääntyi pilviseksi. Päivä kului elokuvakanavaa katsoen ja syöden. Tosin tein aamupäivällä puolen tunnin jumpan joka teki hyvää kropalle, joten jaksoi syödä lounasta paremmin.

Jututin respaa ja kysyin miten lomat pyörii. Tekevät putkeen työtä 3 vko ja sitten on 3 vko lomaa. Aluksi tuntui aika kivalta rytmiltä, mutta sitten sanoi että joka toinen yö menee työtä tehdessä kun laiva lähtee vasta yöllä Saksasta. Eli rytmi on vähän eksoottinen.

Laiva saapui satamaan vasta klo 21.30 (onneksi Suomen aikaa), joten menee aika myöhäiseksi ennenkuin olin Lubeckin hotellissa. Ensin menin väärään hotelliin, mutta ohjasivat sitten oikeaan paikkaan. Ehdin vielä parille oluille paikallisille olutfestivaaleille. Pyörän sain turvallisesti parkkiin hotellin autotalliin. Hotelli oli Hotel Baltic lähellä rautatieasemaa. Maksoi 65 €. Jos olisi varannut suoraan puhelimella olisi saanut kuulemma vielä 8 € pois. Nyt varasin Booking.com’n kautta.

Leave a Reply