12.9 Siena – Viareggio

Eija oli tutkinut säätä ja oli sitä mieltä että saattaa sataa, joten lähdettiin heti aamusta matkaan. Pistettiin naviin ekaksi kohteeksi Pisan torni ja sitten Viareggio, jota camping-alueen ravintolan tarjoilija oli kehunut. Illalla nimittäin käytiin syömässä hotellin vieressä camping alueen ravintolassa. Oli taas niin hyvää. Tuli mieleen että mitähän Imatran camping alueen kuppilassa olisi saanut ;-).

Pisa ja se torni

Pisa ja se torni

Navi ohjasti meidät Pisan kaltevan tornin juurelle suuren turistimassan keskelle. Mentiin Sienasta pitkin pieniä teitä joita se piti nopeimpana reittinä(?).

Kuuma oli ja ihmisiä paljon joten ei innostanut jäädä pitempään ihmettelemään. Parkkeerasin Hondan keskelle risteystä (eihän se tiellä ollut kun joka puolelta pääsi kiertämään) ja Eija otti pakolliset kuvat.

Jatkettiin matkaa kohti rannikkoa ja Viareggion rantakaupunkia. Hotelli löytyi helposti ja Honda vietiin johonkin korttelien päähän hotellin omistajan autotalliin.

 

Viareggion aallot

Viareggion aallot

Mukavan tuntuinen perusrantalomapaikka tämä Viareggio. Rantatuolien hirveästä määrästä päätellen oli onni ettei olla ihan sesonkiaikaan. Kelit toistaiseksi suosivat; lämmintä n. 27 ja pilvetöntä. Ympärille kun katsoi niin näki selvästi että kauempana näkyvät vuoret olivat pilvien ympäröimiä, mutta rannalla oli kirkas sininen taivas.

Tämäkin oli vain pienestä päästä...

Tämäkin oli vain pienestä päästä…

Tallattiin viereiseen venesatamaan, joka olikin vähän enemmän kuin perussatama. Oli iso huoltokorjaustelakka nimeltä “Perini Navi”, jossa oli ihan mahottoman kokoisia paatteja parkissa. Perässä luki New York, Hamburg jne. Jotenkin kuvissa ne vain kutistuvat aika vaatimattomiksi.

Leave a Reply