13.9 Viareggio – Rimini

Viikonloppuna häämötti Misanon MotoGp kisat, joten suuntasimme Riminille joka on siinä vieressä. Motareita pitkin kun ajalee niin reitti kulkee Firenzen ja Bolognan kautta. Ajallisesti tämä kannattaa sillä matkalla joutuu ylittämään pohjois-etelä suunnassa kulkevan Italian vuorijonon. Vuorten  korkeus on vain 500-700 metriä, mutta näiden kiertely hidastaa paljon (baanaa pystyy työntämmän 150:iä, mutta vuoristotien nopeus on vain 50:ä).

Bolognan kierros merkitsee lenkkiä pohjoisen kautta joten matkaa tuli vähän yli 300 km. Firenze Bolognan väli on vähän hitaampaa, mutta Bolognasta eteenpäin on tasamaata ja 3 kaistaa antaa mahdollisuuden ajaa sitä nopeutta kun tuntuu liikenteen mukaan turvalliselta (meillä 160).

Riminin rantaaSaavuttiin perille Riminiin iltapäivällä kolmen maissa. Hotelli oli varattu jo lähtiessä (Hotel St Gregory). Hinta oli tosi edullinen ja paikka vaikutti mukavalta (rannalla, uima-allas, ilmastointi jne.).

Riminin jakaa kahteen osaan kapea joki ja olimme tuon joen hiljaisemmalla rannalla. Tosin kyllä tälläkin puolella varmaan vilskettä piisaa kun on sesonki (ainakin rantatuoleista päätellen). Huomenna ajateltiin käydä tsekkaamassa Misanon säpinät, mutta muuten yöpyä tässä paikassa pari yötä.

Kuulapeliä Hotellin vieressä paikalliset pelasivat kuulapeliä, joka kovasti muistutti petanque’ta, mutta homma kulki kuitenkin kuulia vierittäen ei heittäen.

Eija ja Ferrari

Eija ja Ferrari

Iltakävelyllä oli kiva ihmetellä erilaisia urheiluautoja, joita näytti riittävän täälläkin.

Leave a Reply