7.9 Vicenza – Venetsia

Eija aloitti matkan 05.45 Pässinkujalta ja lento lähti mukavasti Lappeenrannasta. P taas heräsi kaikessa rauhassa ja yritti hieman venyttää aamua jotta pääsisi suoraan buukkaamaan Venetsian hotellin. Se oli varattu jo ajoissa ja oli paikka nimeltä Villa Odine. Hotelli oli ihan maaseudulla, mutta kaikin mukavuuksin mukaanlukien uima-allas.

P. pöräytti baanaa pitkin alle tunnissa Vicenzasta Venetsiaan. Vähän ihmetytti kun Venetsian tienhaara meni jo 20 km sitten, mutta hotelli olikin lentoaseman ja Venetsian pohjoispuolella pienessä kylässä.

E. vietti päivän Riikassa koska koneen vaihtoaika oli 8 tuntia. P. vilvoitteli hotellin uima-altaalla ja ajoi sitten hakemaan E:tä joka saapui 17.50 koneella.

Eija tuli

Eija saapui

Eijalle oli tyhjennetty toinen sivulaukuista ja hän oli hommannut kertakäyttöisen kassin jonta sisältö siihen sitten  tyhjennettiin.

Syömassa VenetsiassaIltaruokapaikka oli varattu kyliltä jo valmiiksi (respan tyttö varasi). Paikka (Osteria Alla Torre) oli valitettavasti kolmen kilometrin päässä, joten sinne piti surauttaa Hondalla. Ruoka oli italialaiseen tyyliin taas hyvää.

Leave a Reply