31.8 Bodenför-Kalte Kuchl (A)

Aamulla heräsin seisemän aikaan hyvin nukutun yön jälkeen. Katsoin pyörän mittaria ja se näytti 10 astetta. Oli voimakas kaste. Varusteet olivat sopivat ja ei ollut yöllä yhtään kylmä. Oli voimakas kaste, mutta teltan sisätilat olivat mukavan kuivat.

Keittelin puurot ja kahvit ja pakkasin vehkeet kasaan. Liikkeelle pääsin klo 10 eli tuntia myöhemmin kuin hotelliaamuna. Ainut ongelma oli että teltta oli vielä märkä. Ei muuta kuin kasaan. Kuivataan sitten seuraavassa paikassa. Oli luvassa hyvä ajopäivä ja iltapäivällä luvattiin 26 astetta ja aurinkoa. Ei kun matkaan. Plottasin naviin Kalte Kuchl nimisen paikan kaakkois-Itävallassa. Se on kuuluisa moottoripyöräilelijöiden kokoontumispaikka noilla nurkilla.

MutkateilleNavi sanoi että matkaa on noin 400 km. Työnsin alkumatkan pitkin Wienin motaria, maa vaihtui Itävallaksi ja matka taittui hyvin vauhtina 160-170. Sitten käännyttiin vuorille ja alkoivat mutkatiet. Puhti alkoi olla jo vähissä, mutta päätepistettä lähestyttäessä huomaisin että ollaan pelipaikoilla. Tiet upeita ja pyöriä tuli vastaan ihan yhtenään.

Kalte KuhlPerillä oli juuri sitä mitä olin toivonutkin. Keskellä maaseutua oli gasthouse jonka pihalla oli arviolta yli 50 moottoripyörää, Porukka vaihtui koko ajan mutta en muista koskaan nähneeni vastaavaa paikkaa. Oli hieno keli ja viikonloppu joten porukkaa oli liikkeellä.

Päätin majoittua tänne. Hinta oli 23 ekeä aamiaisineen tosi siistissä huoneessa, pyörä tallissa ja wlan käytettävissä. Ei ollut hinnalla pilattu.

Leave a Reply