15.9 Rimini – Vicenza

Kohta se loma lähenee loppuaan. Ajateltiin viettää viimeinen yö Vicenzassa niin siitä on sitten kätevä ajaa aamupäivällä Motologistican rekkaterminaaliin viemään pyörä tavaroineen kuljetettavaksi kotosuomeen (tosin se menee Tampereelle, josta se pitää vielä käydä hakemassa).

Reitti Riministä menee motaria pitkin joka suurelta osin on kolmekaistaista ja lähes viivasuoraa. Sitä voi sitten kukin päästellä siten kuin tuntuu hyvältä. Nopeusrajoitus on 130, mutta se tuntuu olevan käytännössä ohjeellinen. Suurin osa ajaa 110-120, mutta osa päästelee sitten 150:iä. Minusta matkan teon kannalta sopivin olisi 140, mutta tuli sitten ajeltua 160:iä ja välillä jonon mukana hiljempää.

Jalkapallokansaa

Jalkapallokansaa

Vicenzassa olimme varanneet jo tutun Key Hotellin jalkapallostadionin vierestä. Stadionilla olikin matsi alussa ja poliisi oli sulkenut osan teitäkin (en kyllä tiedä miksi). Kovasti oli tunnelma katossa sillä Vicenza taisi saada aika monta maalia äänestä päätellen. Ajateltiin että tästä se rähinä alkaa ja asettauduttiin viereiseen kahvilaan kuvausvalmiuteen. Kovin oli kuitenkin rauhallista.

Iso sänky

Iso sänky

Hotellissa saatiin jostakin syystä oikein sviitti. Sängyt olivat ainakin riittävän suuria.

Illalla alkoi sataa ropsutella (Eija sanoi että aina täällä sataa kun hän on ollut täällä kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla satoi). No aamulla pitäisi kuitenkin ennusteen perusteella lakata. Minä laskeskelin että olen ollut tässä hotellissa jo 4 kertaa. Jos vaikka siksi antoivat sviitin ;-).

Leave a Reply